Surströmming

Ja, du läste rätt. Vi åt surströmming till middag idag. Som tur har ju att surströmmingspremiären varit...i augusti. Hur som helst så var det gott, som vanligt. Och köper man filéer så går ju rensningen som en dans.
Kände mig lite trött och sliten ikväll så det blev en film. Hotet inifrån eller
Sentinel, The
Kiefer Sutherland, Michael Douglas, Eva Longoria, Kim Basinger har huvudrollerna. En bra film med intrig och spänning.
Sen har jag packat upp en del varor som kommit som vanligt. Det jag själv är sugen på är Cessna mini. Så här lyder produktinfo:
Denna lilla Cessna gör sig perfekt att flyga i sporthallar och liknande. Fullt 3-kanals med proportionerlig styrning. Flygvikten är på endast 62 gram. Kanalerna är fördelade på gas, höjd och sidoroder. Passar lika bra för nybörjare som för mer avancerade piloter som bara vill glida runt. Flygningen är väl avvägd med stabila egenskaper och svara piloten på ett tacksamt sätt. Vingyta: 4.12 dm Vingbredd: 448 mm Längd: 390 mm Flygvikt: 62g Batteri: 3.7V 250mAh Li-po Drive System: 1215FE33 Sändare: 4-kanals stickradio 35MHz FM Servo: weight: 3.5g ;speed: 0.12sec/60o(4.8V);torque: 0.2kg/cm (4.8V) Mottagare: RX-411 Levereras komplett RTF-paket med: 4-kanals sändare, Li-Po batteri, Li-Po laddare. Pris 995:-
image117

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits