USA:t

Väl hemkommen från staterna tog jag mej knappt in i min lilla shop. Ett berg av grejer väntade.
Nåväl... resan till "over there" var klart sympatisk. Varmt och trelivgt med nya vänner från hela Sverige. Runt 25 grader plus var det så de medhavda sandalerna fick tjänstgöra ännu en gång i år. Ur flygsynpunkt så var nog besöket på Air & Space museet det bästa. Här fanns det en hel del ur både flygets och rymdens historia. De är ju bra på det storslagna. Rejält med golvytor, högt i tak osv. Pampigt helt enkelt. Bara det att en fullsakala DC3a ser lite liten ut när den hänger där under taket visar väl att muséet var väl tilltaget.
Nåväl, tillbaka till mitt berg av grejer som jag beställt. Delar till mitt nya bilmärke, MUGEN, samt en hel del reservdelar hade anlänt genom goda vännens försorg. Med Jet leg i kroppen så gick det lite trögt att ta rätt på allt, men det gick det med. Passande nog så kom en Älvsbybo och hjälpte till med god sakkunskap och flinka fingrar. Nu känner sej firman och även då jag ännu mer redo att möta bilkunder och alla de delar som kan tänkas finnas på en RC-bil. Trevligt men inte alltid helt. lätt...

By air

Reser över pölen idag fredag. Eller eg först imorgon lördag. Åtta timmar och fyrtio minuter tar skuttet. Det räknat från Danmark. Ska bli skönt och annorlunda. Dock missar jag mycket här hemma men jag litar fullt på gode vännen som ska hålla ställningarna.

Blandat

Kommer hem efter Sveriges förlust mot Kroatien. "Mellberg sänkte Sverige". Jag ser redan rubriken. Själv bryr jag mej inte så mycket även jag alltid tycker det är roligt när Sverige vinner.
Överlag så går det rätt fort nu. Firman lever i allra högsta grad och kundkontakterna och den ytan växer konstant Det känns kul och ansvarsfullt. Vil ju kunna leva upp till mina och andras förväntningar. Därför känns det malplacerat att åka till Washington en vecka. Men det blir säkert bra med avoppling och annat sorts jobb.
Började i natt att jobba med min hemsida. Det känns kul och viktigt men ack så svårt och tidskrävande det är. Den kommer att bli bra så småningom.
Bränsle är ett ständigt bekymmer. Kommer på måndag att höra mej för mer om MASEN's Pro sport och har även nu ikväll mailat en förfrågan till Procar om att sälja deras O'donell som ska vara det bästa säger många. Smaken är som baken. En del tycker att Tornado är det bästa. Andra tycker att Sidewinder är det bästa. Ytterligare en tycker att Leifs fungerar helt OK och den sjunde anser att Meccafuel rules. Lite vilset känns det. Men jag kommer att göra mitt bästa för att kunna leverera. Det bästa!

Kväll

Pusar ut efter ännu en bra kväll med många människor i butiken. Alltid riktigt trevligt! Och försäljningen går bra, även om det alltid skulle kunna vara mer...
Det som alltid är svårt är att ha rätt grejer hemma. Orsakerna är många. Bla att mina leverantörer inte kan få hem det jag söker, eller att det tillfälligt går mer av en viss vara. Det är ju ngt som alla handlare lider av men eftersom jag alltid ha små volymer hemma så blir det extra känsligt.
Så... det är väl bara att elda på!

hits