År

GOTT NYTT ÅR!

Länk till gratis SMS

...hittar du HÄR!

Gratis SMS

Hittar en trevlig sida där man kan från datorn kan skicka gratis SMS. Fyra st per dag får man skicka och det går att svara på dem från mottagarens mobil och kommer till avsändarens mobil. Coolt.

Trådlöst

Råkade hamna på Aftonbladet plus sammanställning över öppna trådlösa närverk i Sverige. Där fanns åtskilliga orter och platser angivna där man kunde surfa gratis. Där fanns även en adress i Blåsmark angiven, märkligt nog. Inte min men väl på en annan adress på blåsmarksvägen...

Luleå

En del klubbmedlemmar i Piteå modellflygklubb kommer idag att åka til Luleå, Kronan, efter en inbjudan från en klubbmedlem i Luleå. Så nu hoppas vi att även luleborna lär sig flyga inomhusflyg. Det är verkligen en kul syssla när vinden utanför knuten är kall. Tack vara ett bra initiativ från en klubbmedlem i Piteå så kommer Leifs Hobby att finnas med även där och kränga en del lätta ackar och annat fint för lätt inomhusflyg.

Mugen-bilar

Har fått mina två Mugen bilar sålda. Till ett kanonpris. Jag önskar kunden lycka till med dessa två.

Lägret

Sover på en tältsäng i eget rum. Rätt OK. Men sängen är mjuk och då mår inte min rygg bra. Det går ändå hyfsat. Ungdomarna sover på golv i ett klassrum. Upp emot 20st i samma rum och de sover förståss därefter. Jag kan imponeras med vad de har med sig att sova på - värsta uppblåsbara madrasserna med höjd och bredd som en fullstor säng. Annat var det för. Då fick man hålla tillgodo med ett liggunderlag. I bästa fall med en höjd på 8mm.

Lägret

Jobbar med lägret Livskraft. Knappt 80 deltagare. Det går riktigt bra. Bra att det händer ngt för ungdomar under jullovet.

Klick

Kolla in ett vinnande klick här.

24

Slökollar lite på 24 - och minns lite hur det var när säsong två gick från 2003. Serien går just nu på TV4 plus. Det är lätt att gripas av ahndligen igen fast man vet hur det förlöper.

Jobb

Så var ledigheten slut. Jobb imorgon. Ska vara ledare på ett läger på folkhögskolan. Det är lite "mostat" men det får gå.

Tempest

Har börjat laga mina aircombatkärror. Kul! Det är inte så långt kvar till första tävlingen. Då gäller det att ha några i lager...

Tempest

Tillbaka

Ibland behöver man göra utflykter för att hitta tillbaka... Har nu testat med att blogga både på aftonbladet och på blogg med egen domän. Dessa kommer att ligga kvar ett tag men nu går jag tillbaka tillbaka hit.
Det är en bra adress med bra funktioner och då får jag stå ut med att det finns reklam på den.
Välkommen med!


Reklamera

Kollar upp lite felakriga varor som jag fått in under hösten. Det är mottagare med dålig räckvidd, laddare som påstås krångla osv. En del varor har faktiskt fel som är "verkliga" medan andra bara är handhavandefel. Lite lurigt det där, eftersom jag brukar byta ut en vara direkt. Det kommer jag nog att göra även i fortsättningen också eftersom det underlättar för kunden. Kanske borde jag kolla upp vara lite mer direkt innan den byts.

Julen

Så var julen nästan över. Iaf det som närmast förknippas med julen. Det har varit bra! Jag är så nöjd. Nu börjar det mer och mer nalkas det vanliga livet. Det är inte dumt det heller.

God Jul

God Jul
tillönskas alla mina läsare! Hoppas alla era klappar blir hårda och intressanta.

Julgran

Unikt ämne, eller hur? Den är klädd. Men inte tänd. Inget fusk här. Imorgon bitti tänds den.

Gå vidare

Det är dags att gå vidare. Ny blogg på egen domän. Har du hittat hit är jag glad! Följ gärna med vidare till
http://blogg.leifshobby.se/

Välkommen!

RC-bil

Säljer nu ut mina Mugenbilar, nya i kartong. Lagt in annons på blocket. En julklapp kanske? Kraftigt rabatterade. Ett tillfälle!

hits