Miniracingbolaget

Ytterligare en importör läggs till företaget Leifs Hobby. Det är Miniracingbolaget som främst säljer options till bla XRAY's M18. Det känns spännande och förväntansfullt att se hur detta landar i min kundkrets.


http://www.miniracingbolaget.com

LRP

Det finns verkligen fina grejer i denna hobbyns värld. Grejer som man inte först visste om att de fanns. Små och stora grejer som kan skapa habegär hos de som ser det. Fick hem några accar idag som passar till M18. 1 200mAh och kan laddas med  2 - 2,5A .Det är inte illa det. Det borde ge fart till den lilla bilen. Ska bara komma ihåg att även beställa sidebyside oxå.

Lager

Har så äntligen inventerat mitt lager klart. Pust. Finns nog inget så tråkigt som att just göra det. Gått om kring med min lilla banspelare och noterat 4st E0404... 2st C0908 osv. Och när jag sedan lyssnar på mej själv så hör man verkligen hur tråkig jag låter. Det är verkligen inte kul att inventera.
Dessutom blev jag smått förskräckt på hur mycket allt är värt. Det är både imponerande och skrämmande.
Men det är bara att fortsätta. Det känns däremot riktigt kul.

Micke

Kolla in artikeln om Micke Jonsson:
http://www.pitea-tidningen.se/artikel.aspx?artid=10463

Säljare

Leifs Hobby kan glädjande meddela att den har fått en ny säljare! Micke Jonsson i Älvsbyn kommer att vara Hobbyhandlarens utsände i Älvsbyn. Där kommer att finnas delar ur Leifs Hobby's sortiment. 

Micke's kunnande och förmåga inom RC 1/8 buggy är välkänt och hans satsning infor säsongen 2006 är imponerande. Som uppvärmning kommer han att åka till Jakarta i Indonesien på för-VM.
Micke kör med OS V-spec och MUGEN MBX-5 prospec. Bränslet kommer att bli Sidewinder och O'donnell.

Välkommen med Micke!

hits