Banta

Rubriken lockar säkert. Du läser ju. Jag har kommit på en helt ny metod för att gå ned i vikt. Såhär ska du göra.
Börja dagens första vecka med en halvtimmes promenad. Ät en vanlig frukost. Alltså med smör och pålägg. Vid förmiddagskaffet dricker du så mycket kaffe du vill. Inget mer. Vid lunchen så tar du hälften sallad och resten av det du vill. Bara en portion. Eftermiddagskaffet är just kaffe. Så mycket du vill och inget annat. TIll middag är det samma som med lunchen. Häften sallad (typ) och resten av det du vill. En portion. Inget kvällsfika!
Om kvällen går du en halvtimmes promenad. Följ detta schema under första veckan. Vecka två går du två gånger två timmar under en dag. Maten som första veckan. Vecka tre går du raskt under två timmar, en på förmidag/morgon och en på kvällen. Du kommer nu att gå upp emot 14 km per dag. Lägg in en vilodag per vecka. Får du ont så lägg in fler. Maten som förut.
Japp, det kostar på. Men att du går upp en timme tidigare lönar sig. Din förbränning kommer igång direkt och följer dig under dagen. Och du blir faktiskt pigg.
Detta är en helt ny metod att gå ned i vikt. Eller? Vi vet hur vi ska göra, eller hur?
Det finns inga genvägar. Och det är svårt att följa. Jag själv har just ätit en mycket god surströmmingsmiddag. Med smör som dryper osv. Man får synda men man får också betala. Visst, det är det enkelt att skriva och så svårt att följa. Men ändå - hur vill vi ha det?

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits