Skor

Detta torde kraftigt tangera ett värdelöst inlägg och lika värdelöst vetande...så sluta läs här.
Det kommer att handla om skor och min reflektion över hur många skor jag använder varje dag. Helt ointressant så du kan klicka vidare.
Det börjar på morgonen. Det brukar ofta börja om morgonen men... i alla fall. Man stiger upp och  hittar Foppakopiorna. Sköna att gå inomhus med enär vi har lite golvkallt. Pannan behvöer fyllas med ved och tändas. Träskor finns i pannrummet. Vi räknar till två. Så bär det av ut för att hämta tidningen och låta hunden göra det hon ska. Då åker de stora Nokia stövlarna på. Bra att gå i, i snö och regn. Varma dessutom. Nu är vi upp i tre skor. Läser du ännu? Sluta för det är inte intressant.
Sen bär det av till jobbet. Sko nummer fyra åker på. Uteskor som inte är för varma men OK ändå. Framme på jobbet åker jobbets inneskor på. Vi räknar nu till fem. Sandaler inköpta på Noia i sommar. Man studsar (nåja) fram över alla korridorer och stora ytor. I bästa fall går jag om eftermiddagen ned i källaren för att lyfta lite skrot och cykla en bit. Gympaskor, ett par svarta gamla åker på. Vi skriver sex. Väl hemma så är det dags för att meka i bilen eller köra in ved eller ngt annat. Det verkligt gamla uteskorna åker på, de som knappt håller ihop men fyller sin funktion väl. Vi räknar till sju. Läser du ännu? Sist på kvällen är det dags att tömma askan ur pannan. Helt kort så behöver jag ett par uteskor för att ta askan utanför bakdörren och det blir några skor modell skoterskor. Det blir åtta. Ombyte förnöjer, eller hur?

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits