Teammöte

Team Leifs Hobby har haft möte. Eller fest om man så vill. Det har handlar om buggy 1:8 till 99%. Presenter har givits och hemligheter har avslöjats. Öl och mat har inmundigats och planer för den kommande säsongen har lagts upp.
Det blev en trevlig tillställning. Så där stärkande, du vet. Jag tror att man som människa behvöer en mindre krets med människor man trivs med. Där man är accepterad som man är. Där man inte behöver tycka lika men man kan tycka om varandra. Att det sedan på dessa teamfester pågår ett ständigt gnat om att Losi är bättre än Xray och att Xray är bättre än Losi är helt normal och även en teamorder. Samma märke får inte finnas i stallet. De ska vara olika bilar representerade.
Den ena i teamet åker under mellandagarna till huvudstaden och den andra åker dan före dan till R. Var och en med olika uppdrag. Den ena att klä på diskbråcket en snygg tröja och en den andra att kränga grejer till behövande. Själv tar jag jullov någon dag. Ska bara sälja en ack och en X-twin först och några LiPo och...

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits