Drift

Det är intressant att ser hur nya drifter uppstår. Helt plötsligt finns de bara där. Och för mig som en delvis utifrån betraktare så kan jag undra hur de kan uppstå? Mest troligt är det att bara vilja finnas med i ett sammanhang. Och givetvis viljan att få dela en gemensam sak och ha kul tillsammans.
Nu är det drifting som gäller. Eller sladdning. Man ska sladda med bilar. Breda uppställ och att kunna kontrollera bilen därefter. Denna verksamhet har uppstått i klubben. Nu drifttas det för fullt. Ikväll blir tredje kvällen då det ska drifttas i den tredje sporthallen. Hallar hag blivit hyrda förutom den redan hyrda. Däcken tejpas för att få det rätta släppet. Om man nu inte köper speciella driftingdäck vill säga. Bakdiffen låses och sen är det bara att köra. En viktig grej verkar också vara att det ska finnas lysen på bilen. Fram och bak. Lysdioder inhandlas och kopplas. Det ser onekligen lite kul ut. Jag tog lite bilder från senaste driftingen. De kan du se på
här.

image104

Kommentarer:
Postat av: felicia

Hej ! du vet möjligtvis inte om det finns någon hemsida där man kan köpa driftingdäck och lysen till rc bilar? sökte på internet men hamnade här ist : )
mvh felicia.
[email protected]

2008-03-10 @ 22:12:24

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits