Lite vila

Har så kommit hem efter en liten tripp till fjällen med lite fjällvandring och lite läger med en kurs som går på folhögskolan. Det har varit så skönt att bara få göra ngt annat. Vädret har vart "älgjaktsväder" dvs 100mm regn på fyra dagar... Men både mina och våra aktiviteter har inte direkt blivit lidande. Dels har det regnat på nätterna och dels så är jag inte gjord av socker. Det går bra att vara ute med rätt kläder.
Första kvällen här hemmablev som väntat hektisk med kunder och urpackning och en massa annat. Fick bla ett trevligt samtal från Micke som just var hemkommen från VM i Jakarta. Riktigt trevligt att få förstahandinfo om grejer som kommer och väntas bli heta i framtiden. Det pratas just nu mycket om lager i OS V-spec. Märkligt är att både grossisten och jag hör samma sak. En del lager går hur långe som helst och en del rasar direkt. Grossisten har under minst ett års tid påtalat probelet för fabriken utan resultat. Det finns olika sätt att lösa osäkerheten med lagret. Att vara lyhörd på hur motorn låter och lära sej detta kan vara ett bra sätt att undvika motorras. Andra byter lager direkt efter inkörningen och ytterligare någon byter lagerfabrikat. Ingen metod är vattentät utan gott omdöme och bra underhåll kombinerat med lite tur gör att man får en OS motor som inte bara går bra utan också har lager som håller länge.

Imorgon börja inomhusflyget. Det känns spännande. Märkligt är dock hur vi alla längtar in i förtid och längtar ut i förtid. Så är det och har nog alltid varit.

Tommy och Pelle åker till Skarpnäck för att tävla i 1:8 byggy. Jag önskar dem lycka till!

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits