Flygdagen

Det blev en härligt flygdag i lördags. Riktigt trevligt och rätt så mycket folk. Kul! Det som för mej blev höjdpunkten var när vi skulle testa om det gick att skjuta ned några modellflygplan med paintball. Det visade sej inte vara det lättaste. Kulorna vek av i den rätt så kraftiga vinden rätt snabbt. Olle flög med sin fun fly och han hjälpte paintballgossarna med att hovra inför dem så att de skulle kunna peppra honom bättre...Det lyckades. Hans modell såg klart ansträngd ut efter några riktiga fullträffar. Det märkliga var att han kunde fortsätta flyga och sedan landa kontrollerat. För egen del så gick det bra. Ett skevroder blev bortskjutet men trots det kunde jag flyga vidare. För att få slut på kärran så bad jag kompisarna ställa upp ett hopp som bilåkarna hade använt och som jag sedan flög in i. Vingen lossnade och fick ett litet jack. Kärran är så pass hel att den går att laga snabbt för vidare flygäventyr.

Övriga punkter för egen del blev godisbombning med Hercules och slowflyflyg med inomhusdubbeldäckaren. Även stora Boxern fick sej några lyft under dagen.

Tror nog att vi i klubben lyckades visa upp oss bra denna dag. Både att visa vad vårt modellflyg är och innebär samt att den blivande bilbanan kunde testas. Tror och hoppas att det kommer att locka fler till fältet och bilbanan.

PT gjorde reportage och länk finns nedan:
http://www.pitea-tidningen.se/index.php?artikel=120239&option=1&phpsessid=a0ae87813c8acf0d441a41855e442e22

Bosse tog några härliga bilder och de ligger här:
http://web.telia.com/~u91125399/bilder.html


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits